• Binnenzonwering
  • Vouwgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Verticale reepgordijnen
  • Jaloezieën
  • Overgordijnen
  • Paneelgordijnen

Binnenzonwering

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is echt vakmanschap... en daarvoor bent u bij Luxadrape aan het goede adres!

Wij kiezen samen met u voor de raamdecoratie die beantwoordt aan uw wensen naar inkijk, lichtregulatie, maar misschien ook naar isolatie of brandveiligheid; die praktisch is én betrouwbaar, kwalitatief; maar vooral... die mooi is, die past bij uw stijl en uw interieur klasse doet uitstralen.

U kan bij Luxadrape terecht voor alle types raamdecoratie, ook voor ramen in onregelmatige vormen of XXL-formaten. En volgens wens kan de zonwering manueel worden bediend of elektrisch met een schakelaar, een afstandsbediening of geïntegreerd in uw domotica systeem.

Plaatsing van uw binnenzonwering gebeurt altijd met de grootste zorg door ervaren vakmensen.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn momenteel één van de meest populaire oplossingen voor zonwering vanwege hun moderne, warme look en hun grote functionaliteit.

Luxadrape vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van hoogwaardige krimpvrije en vuilwerende gordijnstoffen. Het systeem bevat unieke gepatenteerde baleinspanners op de uiteinden van de horizontale baleinen die ervoor zorgen dat het doek mooi strak onder spanning blijft. Doordat de stof eenvoudig van het bedieningssysteem te halen is, kan je het zonder problemen wassen. Hierbij komt nog een grote keuze aan decoratieve en technische stoffen in vele kleuren. Zo kan Luxadrape voor u het vouwgordijn ontwerpen van uw dromen!

Heeft u grote raampartijen? Ook daarvoor kan Luxadrape vouwgordijnen plaatsen, tot 10m breed of wel 5,90 meter hoog en dit zonder verticale naden.

Bediening gebeurt manueel, door middel van een kettingsysteem aan de zijkant, of elektrisch, zeker aan te raden in geval van grote raampartijen. Daarbij is bediening met een schakelaar, met afstandsbediening, met domotica of individueel of in groep allemaal mogelijk.

 

Rolgordijnen

Luxadrape rolgordijnen zijn de perfecte combinatie van minimalisme en functionaliteit. Een nieuwe generatie gordijnen aanpasbaar aan elke omgeving én geschikt voor zowel zonwering als raamdecoratie.

Door de combinatie van een grote keuze in verschillende transparanties (van transparant, tot lichtdoorlatend en volledig verduisterend), kleur, dessin en textuur (zonwerend, brandwerend…) kan je bij Luxadrape het rolgordijn ontwerpen dat volledig beantwoordt aan uw behoeften en het beste past in uw interieur. Luxadrape kiest uitsluitend voor superieure kwaliteitsstoffen die kleurecht zijn, krimpvrij, onverwoestbaar en eenvoudig te reinigen met water en zeep.

Luxadrape levert ook rolgordijnen in XXL formaten: tot 9 m breed gekoppeld aan één motor en bijna onbeperkt in de hoogte.

 

Plisségordijnen

Luxadrape plisségordijnen zijn een eenvoudig, elegant, sfeervol en minimalistisch zonweringsysteem. Ze hebben een gemetalliseerde laag aan de buitenzijde met als voordelen een optimale lichtwering (een UV-filter zorgt ervoor dat uw meubels minder snel verkleuren), isolerende eigenschappen (ze houden in de winter de kou en in de zomer de warmte buiten) en zichtcontact met de buitenwereld.

Dit systeem leent zich uitstekend voor talloze uitvoeringen: een plisségordijn bediend van boven naar beneden of van beneden naar boven, horizontaal geplaatst in een lichtkoepel of een plisségordijn bestemd voor onregelmatige vormen of schuine ramen (bv. dakramen): het kan allemaal!

De geplisseerde doeken kunnen geleverd worden in een brede waaier aan kleuren en decoratieve en technische stoffen, die elk een totaal ander effect geven, gaande van transparant tot volledig verduisterend. Ook combinaties van stoffen behoren tot de mogelijkheid, bijvoorbeeld een transparant doek en een ondoorzichtig doek op één product.

 

Verticale reepgordijnen

Verticale reepgordijnen zijn een modern zonweringsysteem, met strakke lijnen en voorzien van een grote functionaliteit.

De lamellen laten je toe om het binnenkomend licht op elk moment te regelen met behulp van een kettingsysteem en bieden een groot visueel comfort. Luxadrape biedt u een uitgebreid gamma van decoratieve en technische stoffen, zoals bijvoorbeeld stoffen die zeer goed zonwerend zijn met een parelmoer laag aan de buitenzijde en een aangepaste kleur aan de binnenzijde of gemetalliseerde semi-transparante stoffen. Daarnaast kan u bij Luxadrape ook terecht voor verticale reepgordijnen in functioneel PVC (uni, met gaatjes of gestanste vormen) en aluminium in diverse uitvoeringen.

 

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een eenvoudig en modern zonweringsysteem dat het mogelijk maakt om de richting en de hoeveelheid van het binnenkomend licht naar wens te regelen. Daarbij beperkt de oriëntatie van de lamellen ook de inkijk.

D.m.v. koordwerk zijn de lamellen optrekbaar en de oriëntatie ervan bedient u met een plexi kantelstok. Luxadrape biedt de keuze uit verschillende systemen en ook materialen wat de lamellen betreft.

Aluminium

Luxadrape biedt in aluminium lamellen een uitgebreid gamma aan kleuren in verschillende uitvoeringen (mat, satiné , geperforeerd). U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Luxadrape is ook verdeler van een exclusief systeem van horizontale jaloezieën met aluminium lamellen zonder zichtbare gaatjes of openingen. Deze bieden het voordeel dat ze beter afsluiten. Het is een product dat zeer gunstig van prijs is, buitengewoon zonwerend en redelijk goed verduisterend werkt.

Hout

Bij Luxadrape kan u ook kiezen voor uitvoeringen met houten lamellen, die een warme gloed geven aan binnenvallend zonlicht en een aangename huiselijke sfeer oproepen. Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleert. Luxadrape biedt de keuze tussen verschillende houtsoorten en een waaier van kleuren en structuren.

Plexi

In bepaalde interieurs kunnen plexi lamellen een speciaal effect creëren. Enkel te verkrijgen in 50mm en matte effecten of kleuren.

Overgordijnen

Mensen grijpen als maar vaker terug naar overgordijnen, naar de losse en huiselijke sfeer. Eventueel in combinatie met strakke optrekgordijnen. Wat zeker is: voor meer kwaliteit, meer schoonheid en meer klasse moet u bij Luxadrape zijn.

Wij bieden een moderne en esthetische lijn van overgordijnen voor kleine en grote raamoppervlakken, en dit in een breed gamma van stoffen, texturen, kleuren en technische karakteristieken die het u mogelijk maken om het zonlicht te controleren en tegelijk ook uw interieur stijlvol aan te kleden. Luxadrape stoffen, krimpvrij en vuilwerend, blinken bovendien uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die u nergens anders vindt.

 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen, ook wel gekend onder de naam van 'Japanse wanden', hebben door hun stijlvolle eenvoud quasi onbeperkte mogelijkheden. Luxadrape biedt een breed gamma van stoffen en kleuren, waardoor wanden kunnen gecombineerd worden van verschillende breedtes, kleuren en texturen. Elk paneel van stof is afzonderlijk verschuifbaar.

Ter vervanging van de gewone klassieke gordijnen zijn deze bijzonder aangewezen om onmiddellijk een zichtbare verjonging van uw interieur te creëren. Japanse panelen komen het best tot hun recht bij grote ramen en deuren of kunnen ook dienen om een gemeenschappelijke ruimte in tweeën te delen. Met deze raamdecoratie creëert u een strak, hedendaags interieur.